Det siger vores kunder

13. marts 2017

​Tak for de tilsendte oversættelser af eksamenspapirer – I har gjort et par unge mennesker en stor hjælp med kort varsel. Tak for det.

Michael Lerche Nielsen

3. februar 2016

Lejligheden er solgt og en masse dokumenter er blevet udfærdiget af notaren. Alle dokumenterne var på fransk med en masse oplysninger om bebyggelsen m.m. og en del juridiske problemstillinger. Hvad gør man så? Man kigger efter en translatør, som kan være behjælpelig med oversættelsen og hjælpe med andre misforståelser. Vi fandt translatør Nira Glad, som i den grad har hjulpet os igennem. Det har været et fantastisk samarbejde, og vi kunne slappe af, fordi vi følte vi var i trygge hænder hos Nira Glad. Vi kan varmt anbefale Nira Glad, hvis nogen får brug for at købe eller sælge deres ejendom i Frankrig.

Jytte Knuth

Slagelse

22. oktober 2015​

Nira har været en stor hjælp for vores feriefond i forbindelse med dialog med de franske myndigheder. Vi har haft større udfordringer med tolkning af fakturaer, og det er i denne forbindelse at Nira har bistået Feriefonden. Dialogen med Nira har været nem og med fremdrift.

Daniel Sommer

Manpowers Feriefond

17. december 2014​

Tak for godt samarbejde i 2014. Vi er glade for, at det lykkedes med køb af "ruin" i Montner - ikke mindst takket være din mellemkomst.

Jørgen Reeckmann​

9. november 2014​

Kære Nira,​

Det er med stor glæde, at jeg med 100 % ro i sjælen kan henvise mine kunder til dig, for de vender altid tilbage og udtrykker STOR tilfredshed med resultatet af de oversættelsesopgaver, du har løst for dem. Derudover er de meget glade for din måde at være på og kontakten med dig.

Pia CORNELIUS

"Hvis det franske slaar knuder"

3. april 2013​

Merci beaucoup pour un travail professionnel et pour le respect des délais.

Merci.

Sales Director, Luc Olivier Topalian

SmokeCloak

30. august 2012

Jeg stod i en situation, hvor jeg behøvede en translatør, og blev henvist til Translatørfirmaet NiraGlad.dk. Det kan ikke have gået bedre for mig i min situation.


Alt gik efter plan og skarpt til tiden. Jeg sparede en masse tid og penge ved at bruge NiraGlad.dk. Det var super service, god rådgivining og kommunikation.

Jeg oplevede, at servicen var i top, og nogen derude var hjælpsomme, serviceminded og ikke mindst ærlige omkring deres arbejde.

Tusind tak endnu en gang. Det er ikke sidste gang, at jeg bruger NiraGlad.dk til mine fremtidige oversættelser.

Marwan Hassanein

10. april 2010

Vi har kun de bedste anbefalinger at give Nira Glad, som har været en særdeles kompetent og uvurderlig sparringspartner for os.

I forbindelse med salg af vores ejerlejlighed i Frankrig havde vi behov for hjælp og ”stødte” i den forbindelse på Nira Glad. Vi mødte en meget venlig, hjælpsom og særdeles kompetent person, som vi fik tillid til med det samme, hvorfor vi indgik en aftale om hendes hjælp.

Nira Glad har været god til at kommunikere med den franske notar, idet hun kender de faktiske forhold særdeles godt, og hun ved hvordan man skal ”behandle” den franske notar, som har monopol på at gennemføre ejendomshandelen.

Nira Glad har været hurtig med tilbagemeldinger, og hun var altid klar ved telefonen, når vi havde behov for et råd eller en kommentar til sagen.

​​

Familien Jørgensen

2800 Kgs. Lyngby.