Det siger vores kunder

30. marts 2019

TUSIND tak for det fine oversættelsesarbejde, det ser rigtig godt ud​! Og tak fordi, du kunne tage dig tid til det og gøre det så hurtigt. 

Nathalie Hornshøj Dupont

30. januar 2019​

​Merci d'avoir été aussi réactive et disponible avec si peu de préavis de ma part du fait de l'urgence. 

Ce message pour vous informer que l'assignation traduite a bien été transmise au client et que je vous remercie pour votre grande disponibilité et votre travail de qualité.

Me Colin Devinant, avocat au barreau de Paris


30. november 2018

Tusind tak for hurtigt og professionelt arbejde - som altid.​

Christian Nørgaard

15. november 2017

Hendes nøje oversættelser viser Nira GLADs ubestridelige færdigheder i oversættelsen af juridiske dokumenter.

Med dygtighed, hun tog sig af oversættelsen af vores dokumenter, forstod sammenhængen, for at svare kortfattet på de mange komplekse og subtile emner, der er specifikke for fransk lov

Charles CARDINE

Fransk Direktør

13. marts 2017

​Tak for de tilsendte oversættelser af eksamenspapirer – I har gjort et par unge mennesker en stor hjælp med kort varsel. Tak for det.

Michael Lerche Nielsen

3. februar 2016

Lejligheden er solgt og en masse dokumenter er blevet udfærdiget af notaren. Alle dokumenterne var på fransk med en masse oplysninger om bebyggelsen m.m. og en del juridiske problemstillinger. Hvad gør man så? Man kigger efter en translatør, som kan være behjælpelig med oversættelsen og hjælpe med andre misforståelser. Vi fandt translatør Nira Glad, som i den grad har hjulpet os igennem. Det har været et fantastisk samarbejde, og vi kunne slappe af, fordi vi følte vi var i trygge hænder hos Nira Glad. Vi kan varmt anbefale Nira Glad, hvis nogen får brug for at købe eller sælge deres ejendom i Frankrig.

Jytte Knuth

Slagelse

22. oktober 2015​

Nira har været en stor hjælp for vores feriefond i forbindelse med dialog med de franske myndigheder. Vi har haft større udfordringer med tolkning af fakturaer, og det er i denne forbindelse at Nira har bistået Feriefonden. Dialogen med Nira har været nem og med fremdrift.

Daniel Sommer

Manpowers Feriefond​​​

9. november 2014

Det er med stor glæde, at jeg med 100 % ro i sjælen kan henvise mine kunder til dig, for de vender altid tilbage og udtrykker STOR tilfredshed med resultatet af de oversættelsesopgaver, du har løst for dem. Derudover er de meget glade for din måde at være på og kontakten med dig.

Pia CORNELIUS

"Hvis det franske slaar knuder"

17. december 2014​

Tak for godt samarbejde i 2014. Vi er glade for, at det lykkedes med køb af "ruin" i Montner - ikke mindst takket være din mellemkomst.

Jørgen Reeckmann​

3. april 2013​

Merci beaucoup pour un travail professionnel et pour le respect des délais.

Merci.

Sales Director, Luc Olivier Topalian

SmokeCloak

30. august 2012

Jeg stod i en situation, hvor jeg behøvede en translatør, og blev henvist til Translatørfirmaet NiraGlad.dk. Det kan ikke have gået bedre for mig i min situation.


Alt gik efter plan og skarpt til tiden. Jeg sparede en masse tid og penge ved at bruge NiraGlad.dk. Det var super service, god rådgivining og kommunikation.

Jeg oplevede, at servicen var i top, og nogen derude var hjælpsomme, serviceminded og ikke mindst ærlige omkring deres arbejde.

Tusind tak endnu en gang. Det er ikke sidste gang, at jeg bruger NiraGlad.dk til mine fremtidige oversættelser.

Marwan Hassanein